Salát s mátou, grepem a uzeným pstruhem

SUROVINY:

1 salát (ledový, hlávkový, lollo rosso …)
500g uzeného pstruha, kapra nebo makrely
1 lžíce citronové šťávy
2 lžíce sekané máty
2 oloupané grepy – rozdělené na dílky
120 ml majonézy – viz „jak na to“

POSTUP:

Salát natrháme na malé kousky, přidáme dílky grepu, mátu. Ochutíme citronovou šťávou a spojíme vše majonézou. Ozdobíme uzenou rybou. Podáváme s opečenými tousty.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Salát s pampeliškových listů
Salát

Salát s pampeliškových listů

Pampelišky omyjeme a necháme okapat. Potom je natrháme na kousky, přidáme
pokrájená vejce, vyškvařenou slaninu a zalijeme dresinkem.
Dresink:
V mističce našleháme olej, víno, hořčici,

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK