Chalupářské jídlo do remosky

SUROVINY:

1 kg brambor
2 větší cibule
4 plátky krkovice nebo kotlety
4 špekáčky
olej, sůl, pepř

POSTUP:

Brambory, cibuli a špekáčky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Remosku vytřeme sádlem, nebo olejem naskládáme polovinu brambor. Osolíme a opepříme. Posypeme cibulí. Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Přidáme na cibuli. Poklademe špekáčky a druhou polovinou brambor. Dáme péct 45 – 60 min dle remosky.

Samozřejmě se to dá dát do pekáčku a do trouby!

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Zavařeninové řezy
Sladké

Zavařeninové řezy

Do mísy dáme mouku, prášek do pečiva, jedlou sodu, cukr a mandle. Zamícháme.
Přidáme mléko, vejce a zavařeninu. Vše pořádně promícháme. Těsto nalijeme na
vymazaný

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK