Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Chalupářské jídlo do remosky

SUROVINY

1 kg brambor
2 větší cibule
4 plátky krkovice nebo kotlety
4 špekáčky
olej, sůl, pepř

POSTUP

Brambory, cibuli a špekáčky oloupeme a nakrájíme na kolečka. Remosku vytřeme sádlem, nebo olejem naskládáme polovinu brambor. Osolíme a opepříme. Posypeme cibulí. Maso naklepeme, osolíme, opepříme. Přidáme na cibuli. Poklademe špekáčky a druhou polovinou brambor. Dáme péct 45 – 60 min dle remosky.

Samozřejmě se to dá dát do pekáčku a do trouby!

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Na vál prosejeme mouku, přisypeme cukr, 1 lžičku instantní kávy. Tu zalijeme lžící mléka a trochu zamícháme. Přidáme změklé máslo,...
Očištění houby pokrájíme na malé kousky. Na 3 lžících oleje orestujeme houby do měkka. (pokud jsou tvrdé, můžeme podlít vodou a...
Nejdříve si připravíme zmrzlinu. Všechny uvedené ingredience na zmrzlinu promícháme metličkou a dáme do mrazáku. Každou ½ hodinu vidličkou zamícháme....

RECEPTY