Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
2 pstruzi – 4 filety
2 lžíce mandlí – oloupaných, na plátky
½ citronu
pepř, sůl
2 lžíce oleje
2 lžíce másla
100g medvědího česneku
Filety ze pstruha osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v mandlích. (Pokud Vám mandličky nedrží na povrchu, můžete pstruha nejdříve potřít jemně našlehaným bílkem nebo máslem.) Na oleji opečeme pstruha z obou stran dozlatova – nejdříve kůží dolů. Je to velmi rychlé, počítejte na každou stranu 2-3 min. Pstruha vyndejte na talíř
Do výpeku přidáme máslo a hodíme na něj medvědí česnek, citr. kůru, sůl, pepř a krátce prohřejte.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved