Pstruh v mandlích

SUROVINY:

2 pstruzi – 4 filety
2 lžíce mandlí – oloupaných, na plátky
½ citronu
pepř, sůl
2 lžíce oleje
2 lžíce másla
100g medvědího česneku

POSTUP:

Filety ze pstruha osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a obalíme v mandlích. (Pokud Vám mandličky nedrží na povrchu, můžete pstruha nejdříve potřít jemně našlehaným bílkem nebo máslem.) Na oleji opečeme pstruha z obou stran dozlatova – nejdříve kůží dolů. Je to velmi rychlé, počítejte na každou stranu 2-3 min. Pstruha vyndejte na talíř

Do výpeku přidáme máslo a hodíme na něj medvědí česnek, citr. kůru, sůl, pepř a krátce prohřejte.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Borůvkový koláč
Sladké

Borůvkový koláč

Všechny suroviny na koláč zamícháme. Rozetřeme na plech, posypeme borůvkami a
drobenkou. Upečeme.
Tomuto koláči říkám „chalupářský“. Nejvíce ho peču na chalupě. Množství si upravím

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK