Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Taky se vždycky těšíte, jak vyleze sluníčko, že si dáte něco čerstvého – ředkvičky, salát, mladou sladkou mrkvičku, jarní cibulku a později chřest?
1 svazek ředkviček
1 jarní cibulka
2 – 3 lžíce jakéhokoli oleje (olivového, slunečnicového, pistáciového…)
2 lžíce citr. šťávy
1 lžíce medu nebo jakéhokoli sirupu
2 – 3 lžíce vody
sůl, pepř
Omyté, očištěné ředkvičky nakrájíme třeba na osminky a cibulku na kolečka. Olej, citronovou šťávu, med, vodu, sůl a pepř umícháme na emulzi, nejlépe to jde v uzavřené skleničce. Nalijeme na zeleninu a promícháme.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved