Hermelínová pomazánka s jablky

SUROVINY:

2 hermelíny
100g másla
1 větší jablko
sůl

POSTUP:

Sýr rozmačkáme vidličkou a potom utřeme se změklým máslem. Můžeme si pomoct mixerem. Přidáme strouhané jablko a podle chuti osolíme.

PS: Velice jemná pomazánka, která snese i více ozdobení, jak zeleninou, salámem či ovocem. Někdy ji tedy používám místo vlašského salátu.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Bramborové placky
Příloha

Bramborové placky

Brambory uvaříme ve vodě nejlépe den předem. Brambory oloupeme a
nastrouháme. K nastrouhaným bramborám přidáme mouku (podle typu brambor tolik,
aby bylo těsto měkké, ale

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK