Zelný salát

Dnes jsem pro Vás připravila něco zdravého a hlavně levného. Zelí obsahuje velké množství vitamínů A, B, C, vápník, hořčík a železo. Salát je dobrý sám o sobě, ale když si počkáte na recept na bramborové placky, tak to bude skvělá večeře.

SUROVINY:

½ hlávky zelí (asi 500g bez košťálu)
1 kávová lžička soli
špetka kmínu
2 lžíce octa

POSTUP:

Zelí nakrouháme velice najemno. Osolíme a rukama promačkáme, necháme asi ½ hodiny odležet. Potom ochutíme octem a špetkou kmínu.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Polévka ze zbytku mletého masa
Polévka

Polévka ze zbytku mletého masa

Na másle osmažíme zeleninu nakrájenou na kostičky, přidáme maso a stále
restujeme. Zalijeme vodou a chvilku vaříme. Osolíme. Opepříme. Okořeníme zelenou
bylinkou – petržel, pažitka,

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK