Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

SUROVINY

250g jahod (nakrájené na kousky)
1 lžíce hnědého cukru
1 lžíce portského vína (dětem dejte lžíci čaje)
1 smetana ke šlehání
1 jogurt bílý smetanový
1 jesenka – kondenzované mléko
1 sušenky

POSTUP

Nejdříve naložíme jahody s cukrem a vínem. Dáme vychladit.

Smetanu našleháme dotuha. Opatrně do šlehačky vmícháme celé kondenzované mléko a jogurt.

Do skleniček nebo mističek rozdrobíme sušenky, polejeme je šťávou z jahod. Naskládáme jahody a na ně opatrně nalijeme ochucenou šlehačku. Ozdobíme.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Cibuli, česnek a rajčata pokrájíme na kostičky. Na oleji orestujeme cibuli, česnek a necháme rozpustit ančovičky, přidáme špetku chilli a rajčata. Prohřejeme. Přihodíme...
Našli jste jen dva hříbečky. Nevadí! Udělejte z nich polévku. Na másle usmažíme houby nakrájené na kousky. Přidáme mouku, necháme to...
Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájenou na větší kousky dáme vařit do vody. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso nakrájené na malé kousky...

RECEPTY