Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Salát z červené řepy, jablek a křenu

SUROVINY

2 řepy
3 jablka
1 – 2 lžíce křenu
sůl, cukr, ocet

POSTUP

Syrovou řepu, jablka i křen okrájíme a nastrouháme. Přidáme špetku cukru, soli a zakápneme vinným octem nebo jablečným.

Tip: Buď strouhám řepu a jablka na hrubém struhadle a křen najemno a vytvořím salát, který se může jíst jen tak s pečivem. Nebo vše nastrouhám najemno a udělám takový jemný dip.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Očištěnou kořenovou zeleninu nakrájenou na větší kousky dáme vařit do vody. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso nakrájené na malé kousky...
Celer okrájíme. Pokud možno ho nestrouháme, spíše nakrájíme na julienn. Hned ho pokapáme citronovou šťávou, aby nám nezhnědl. Přidáme majonézu,...
Troubu si necháme rozpálit na 180 °C. Mouku, mák, cukr a prášek do pečiva promícháme v míse. V mléce rozšleháme...

RECEPTY