Salát z červené řepy, jablek a křenu

SUROVINY:

2 řepy
3 jablka
1 – 2 lžíce křenu
sůl, cukr, ocet

POSTUP:

Syrovou řepu, jablka i křen okrájíme a nastrouháme. Přidáme špetku cukru, soli a zakápneme vinným octem nebo jablečným.

Tip: Buď strouhám řepu a jablka na hrubém struhadle a křen najemno a vytvořím salát, který se může jíst jen tak s pečivem.

Nebo vše nastrouhám najemno a udělám takový jemný dip.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Rýžový nákyp
Sladké jídlo

Rýžový nákyp

Mléko osolíme a dáme vařit. Rýži pořádně propláchneme vodou a vsypeme do mléka. Pozvolna vaříme doměkka na kaši. Kaši necháme vychladnout. 50 g másla vytřeme

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK