Marinované ředkvičky

SUROVINY

2 svazky ředkviček
hrst pažitky
hrst pampeliškových listů
sůl, pepř
2 lžíce olivového oleje (nebo jiného – dýňového, pistáciového já jsem použila olej ze zrníček hroznového vína)

Shrnutí

POSTUP

Ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka, přidáme nasekanou pažitku a pampeliškové listy. Osolíme, opeříme a zakapeme olejem. Necháme min. 10min odležet. Může jíst jako přílohu a nebo dát na opečené tousty či chleba.

NAPSAT

KOMENTÁŘ

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

SDÍLET RECEPT

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ

RECEPTY

Na vál prosejeme mouku, prášek do pečiva, přidáme cukr, změklé máslo, žloutek a lžíci mléka. Vše zpracujeme na hladké těsto....
Vyzkoušej recept na těstoviny s brokolicí a uzeným sýrem. Rychlé, chutné a syté jídlo, které připravíš do 30 minut....
Ze všech surovin vytvoříme těsto, necháme zabalené ve folii v lednici odpočinout,pak vyválíme plát a vykrajujeme kolečka,ev.jiné tvary.Dáme na plech,můžeme...

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Baklažán rozpůlíme, dáme do pekáče a pokapeme olejem. Papriky rozpůlíme, odstraníme semínka a přidáme do pekáčku. Také pokapeme olejem. Pečeme...
Saláty očistíme, omyjeme, osušíme a natrháme na sousta. Maliny probereme a pár si jich schováme na ozdobu. Ze zbytku připravíme...

OBLÍBENÉ

ČLÁNKY

Nauč se, jak upéct muffiny, které jsou opravdu vláčné a nadýchané. Praktické tipy, recepty, nejčastější chyby a jak se jim...
Jiný kraj, jiný mrav. A totéž platí i u jídla a nápojů. Každá ze světových kuchyní dává přednost jiným kombinacím...
0
Budu rád za vaše názory, prosím komentujte.x