Těstoviny s pestem z medvědího česneku

SUROVINY

100g slunečnicových semínek
100g medvědího česneku
3 lžičky oleje
sůl
pepř
30g parmazánu

Shrnutí

POSTUP

V mixéru rozmělníme medvědí česnek a semínka. Postupně přidáváme olej, sůl a pepř. Přendáme do mističky a přisypeme nastrouhaný parmazán. Uvaříme těstoviny (450g) podle návodu na obalu. Nebo, jako já, uděláte a uvaříte domácí čerstvé těstoviny (viz recept – jak uvařit). Scedíme a smícháme s pestem. Podáváme.

NAPSAT

KOMENTÁŘ

0 0 hlasy
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře

SDÍLET RECEPT

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ

RECEPTY

Žloutky našleháme s ½ cukru a máslem do pěny. Přidáme tvaroh, ořechy a mouku s práškem do pečiva. Bílky našleháme...
Slaninu nebo špek nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a přidáme cibuli. Zpěníme. Do mísy dáme na kostky nakrájené žemle, slaninu s...
Česnek rozmačkáme nebo nastrouháme na jemném struhadle. Vše smícháme....

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Z másla a mouky uděláme jíšku, zalijeme podmáslím. Přidáme oškrábané brambory nakrájené na kostičky, vaříme do změknutí. Vhodíme kopřivy a...
Mrkev očistíme a nastrouháme na jemném struhadle. Mouku si prosejeme na vál, přidáme prášek do pečiva, uděláme důlek, vklepneme vejce,...

OBLÍBENÉ

ČLÁNKY

Jiný kraj, jiný mrav. A totéž platí i u jídla a nápojů. Každá ze světových kuchyní dává přednost jiným kombinacím...
Kvašené limonády jsou jedním z nejlepších způsobů, jak si užít přírodní osvěžení, které je nejen chutné, ale i zdravé. Díky...
0
Budu rád za vaše názory, prosím komentujte.x