Těstoviny s pestem z medvědího česneku

SUROVINY:

100g slunečnicových semínek
100g medvědího česneku
3 lžičky oleje
sůl
pepř
30g parmazánu

POSTUP:

V mixéru rozmělníme medvědí česnek a semínka. Postupně přidáváme olej, sůl a pepř. Přendáme do mističky a přisypeme nastrouhaný parmazán. Uvaříme těstoviny (450g) podle návodu na obalu. Nebo, jako já, uděláte a uvaříte domácí čerstvé těstoviny (viz recept – jak uvařit). Scedíme a smícháme s pestem. Podáváme.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Ořechová omáčka zastudena
DIP

Ořechová omáčka zastudena

Veku nebo tousťák namočíme mlékem. Přidáme ořechy, nastrouhaný nebo
prolisovaný česnek a řádně rozmixujeme. Do hladké hmoty opatrně přidáváme olej a
cit. šťávu. Dle potřeby

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK