Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Těstoviny s pestem z medvědího česneku

SUROVINY

100g slunečnicových semínek
100g medvědího česneku
3 lžičky oleje
sůl
pepř
30g parmazánu

POSTUP

V mixéru rozmělníme medvědí česnek a semínka. Postupně přidáváme olej, sůl a pepř. Přendáme do mističky a přisypeme nastrouhaný parmazán. Uvaříme těstoviny (450g) podle návodu na obalu. Nebo, jako já, uděláte a uvaříte domácí čerstvé těstoviny (viz recept – jak uvařit). Scedíme a smícháme s pestem. Podáváme.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Rozinky zalijeme rumem a necháme namočené nejlépe přes noc. Tvaroh rozmícháme s 1 žloutkem a 2 lžícemi cukru dle vaší chuti....
Brambory důkladně omyjeme a uvaříme do poloměkka. Uvařené brambory rozkrojíme podélně na půl. Trochu vydlabeme. Naskládáme do vymazaného pekáče. Brambory potřeme olejem...
Uvaříme zeleninový vývar – viz. Jak na to, jen v něm vyvaříme ještě 3 stroužky česneku navíc. Teplý scezený vývar rozmixujeme s...

RECEPTY