Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
100g ementálu
100g jader vlašských ořechů
100g másla
mléko nebo smetana
sůl
Nejdříve si všechny suroviny vyndáme z lednice, aby měly stejnou pokojovou teplotu. Změklé máslo utřeme do pěny. Přidáme strouhaný sýr a umletá jádra ořechů. Dobře promícháme a podle potřeby zředíme mlékem nebo smetanou – také pokojové teploty! Mažeme na bílé pečivo. Můžeme ozdobit nasekanými ořechy.
PS: Kupte si kvalitní ementál, aby chuť pomazánky byla pěkně výrazná. S vlašskými ořechy je pomazánka prostě božská.
Trošičku složitější recept, ale ta práce stojí za to...
Já mám ráda jitrnici se zelným salátem s cibulkou nebo ...
Jalovec obecný je stálezelený jehličnatý strom, na kter...
Odlehčená večeře kozí sýr a zelenina a samozřejmě v...
Exotický salát s malými citrusovými plody kumkvaty, je ...
Tento recept je opět z jedné staré kuchařky. Je to skv...
© 2017-2023 poctivachut.cz – All rights reserved