Kuřecí kari s kiwi

SUROVINY:

1 lžíce másla nebo oleje
1 cibule
1 – 2 lžičky kari pasty (lze koupit v každém obchodě)
100ml bílého vína
500g kuřecího masa (prsa nebo stehna)
150ml zakysané smetany
4 plody kiwi

POSTUP:

Rozpálíme olej nebo máslo a přihodíme cibuli. Jemně orestujeme a přidáme kari pastu (dle toho jak máme rádi pálivé). Přisypeme nakrájené maso na nudličky a orestujeme. Zalijeme vínem a povaříme, aby bylo maso měkké. Osolíme a opepříme. Přidáme zakysanou smetanu, přidáme nakrájené kiwi, které jen lehce prohřejeme. Podáváme dle chuti s nudlemi soba, rýží, rýžovými nudlemi, apod.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK