Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Jalovec obecný je stálezelený jehličnatý strom, na kterém rostou modročerné plody jalovčinky, a ty zrovna použijeme.
100g špeku
50g sádla
1 větší cibule
1kg hovězí plece
hladká mouka na obalení
10 kuliček jalovce
1 l vývaru viz základní recepty
Maso nakrájíme na kostky, obalíme v hladké mouce. Do hrnce vložíme sádlo a špek. Chvilku restujeme. Přihodíme cibuli. Kuličky jalovce trochu rozmačkáme, vsypeme k cibuli a necháme zesklovatět. Přihodíme maso, opět krátce zarestujeme.
Zalijeme částí vývaru. Dusíme do změknutí. Postupně přiléváme vývar.
Podáváme třeba s rýží.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved