Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Piškotová roláda s ostružinami

SUROVINY

Piškotová roláda – viz jak na to

500 ml smetany ke šlehání
1 lžíce moučkového cukru
1 džem ostružinový výběrový –SingleFood
250g ostružin

POSTUP

Piškotovou roládu upečeme dle základního receptu, viz jak na to.

Necháme vychladnout.

Našleháme šlehačku s cukrem dotuha.

Roládu rozvineme, namažeme tenkou vrstvou džemu. Na ní navršíme ¾ našlehané smetany. Poklademe ostružinami. Opatrně stočíme. Do zbylé ¼ šlehačky opatrně vmícháme lžíci džemu, dáme do zdobícího sáčku a roládu dle fantazie ozdobíme. Pocukrujeme.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Očištěné maso nakrájíme na plátky – medailonky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půl kolečka. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme maso a...
Řepu okrájíme a nakrájíme na kousky 2x2cm. Dáme do pekáče, promícháme se 2 lžícemi oleje, 4 lžícemi vinného octa a...
Plátky želatiny namočíme do studeného mléka. Smetanu zahřejeme a před bodem varu jí stáhneme. Do této horké smetany dáme namočenou...

RECEPTY