Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Zelený čtvrtek

MENU

Roláda z špenátové mouky s listovým špenátem. Náplň kozí sýr z Borotína, ředkvičky, jarní cibulka dip petržel, pistáciový olej, 100% mošt Veltlínské zelen – vinařství Hort

Polévka – vývar z pečené zeleniny, brokolice, bazalka, domácí slanina, pěna z kefíru z farmy Borotín

Panenka – domácí chov, krusta z celozrnné strouhanky, petržele a šalvěje, avokádová majonéza, tolárky – bramborové těsto smažené

Pistáciový piškot, šlehačka, zmrzlina, želé ze 100% moštu Veltlínské zelené – vinařství Hort kozí tvaroh z farmy Borotín

SDÍLET

DALŠÍ

DEGUSTACE

Milé a milí, už několik let zvu mého bratra s dětmi (no s dětmi 24 a 18 let) na Štěpána na oběd....
Na říjen bylo na přání naplánováno italské menu – návrat na dovolenou. Ale protože jsem...
Latinská Amerika je v tomto ohledu překvapivě velice rozmanitá....

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Na vál prosejeme mouku, přidáme cukr, ořechy, změklé máslo, vejce a kakao. Vše zpracujeme na hladké těsto. Těsto dáme nejlépe přes...
Troubu předehřejeme na 180 stupňů, dno dortové formy vyložíme pečícím papírem. V míse si smícháme mouku s práškem do pečiva a...
Připravíme vývar - viz základní recepty Na omeletky připravíme těsto, takže všechny ingredience krásně prošleháme. Usmažíme tenké 2 – 3 palačinky. Na...

RECEPTY