Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Podzim na talíři

Další degustační menu na téma podzim

MENU

Tataráček, lanýžová majonéza, žampiony, chlebový krekr

Kachní prso, hrách, majoránka, jablko

Vývar, ořechové knedlíčky, zelenina

Dušené hovězí, rakytník, špekový knedlík, cibulky, perníkový prach

Perník, švestky, pařížská šlehačka

SDÍLET

DALŠÍ

DEGUSTACE

Naučte se používat plevel v kuchyni, je zadarmo a chutná skvěle...
Další degustace, tentokrát na téma houby....
Bílý i zelený chřest je naprosto stejná rostlina s tím rozdílem, že bílý roste pouze...

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Troubu si necháme rozpálit na 200 °C. Mouku, mák, cukr a prášek do pečiva promícháme v míse. V mléce rozšleháme...
V míse rozetřeme cukr, droždí, máslo. Postupně na střídačku přiléváme vlahé mléko, v kterém jsme rozmíchali žloutek a přisypáváme mouku. Přidáme špetku soli....
Maso nakrájíme na kostky, obalíme v hladké mouce. Do hrnce vložíme sádlo a špek. Chvilku restujeme. Přihodíme cibuli. Kuličky jalovce trochu rozmačkáme,...

RECEPTY