Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Salát Waldorf

SUROVINY

řapíků celeru (řapíkatého)
3 – 4 kyselá jablka
citronová šťáva
3 lžíce majonézy
3 lžíce zakysané smetany
2 – 3 hrsti vlašských ořechů
cukr
mletý bílý pepř
sůl

POSTUP

Řapíkatý celer oloupeme – jen taková ty dlouhá vlákna. Jablka vykrájíme. Celer i jablka nakrájíme na tenké plátky. Zakapeme citronovou šťávou.

Přidáme majonézu, zakysanou smetanou, dochutíme cukrem, pepřem, solí. Promícháme a nakonec přisypeme nasekané ořechy

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Troubu předehřejeme na 200°C. Maso dáme do pekáčku a velice jemně osolíme a opepříme. Toto maso pokryjeme plátky ementálu a čedaru....
Nejdříve si připravíme těstoviny. (i den předem) Dýni rozkrojíme, vydlabeme, oloupeme. Nakrájíme ji na kostky v průměru 1cm. Na hlubší pánvičce, nebo v kastrolu...
Palačinky můžete upéct trochu silnější. Houby očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli pokrájíme najemno. V hrnci rozehřejeme olej, podusíme cibulku do zlatova, přidáme...

RECEPTY