Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Jak jste již zaznamenali, začalo pro mne milované období plné plevele a lučních jedlých kytek – zdravé, výborné a krásné.
1 kg brambor
1 středně velká cibule
2 – 3 hrsti čerstvé bršlice
50g sádla, másla nebo oleje
špetka drceného kmínu
sůl
Brambory oloupeme a uvaříme nakrájené na kostičky v osolené vodě. Slijeme. Na másle, sádle či oleji usmažíme cibuli, přihodíme nasekanou bršlici, osolíme, okmínujeme. Chvilku restujeme. Tuto směs zamícháme do brambor.
Podáváme k pečenému vepřovému masu.
PS: Pokud přidáme k cibuli dobrou slaninu asi 200g a zvýšíme dávku bršlice, máme výbornou večeři. Podáváme se zeleninovým salátem.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved