Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Kedlubny s majonézou a zakysanou smetanou

Ještě jednou skvělá máslová kedlubna

SUROVINY

5 – 6 kedluben dle velikosti
1 menší šalotka
1 lžíce majonézy – viz Základní recepty
2 lžíce zakysané smetany
sůl, pepř
špetička cukru

POSTUP

Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Šalotku oloupeme a drobně nasekáme. Majonézu připravíme dle popisu – viz Základní recepty. Kedlubny cibulku spojíme s majonézou a zakysanou smetanou. Osolíme, opepříme. Podáváme s různým pečivem.

PS: Vynikající je to i do burgeru či tortill.

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Všechny ingredience – máslo, mouku, vanilkový cukr a žloutek zpracujeme na hladké těsto. Dáme vychladit do lednice. Na pomaštěný plech...
Troubu si předehřejeme na 180°C. Toustový chléb si umixujeme na strouhanku. Přidáme šalotku a česnek nasekaný nadrobno, olej, ¼ lžičky...
Fazole namočíme přes noc do studené vody. Před vařením je přecedíme a propláchneme. Necháme okapat. V hrnci necháme zesklovatět cibulku na másle...

RECEPTY