Alena Zákostelecká
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Realné fotografie
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Dobrou chuť
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.
Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.
Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.
250g cukroví
1 lžíce moučkového cukru (pokud se vám zdá cukroví málo sladké)
1 lžíce kakaa
1 lžíce rumu uvařená černá káva
KRÉM:
100g měkké másla
100g moučkového cukru
2 lžíce rumu
Umeleme cukroví. Hodně záleží na tom, zda cukroví je sušenkové nebo krémové. Pokud převažuje sušenkové, můžete přidat ještě ½ cm plátek měkkého másla. Přisypeme cukr, kakao a přilijeme rum. Zamícháme. Podle potřeby přidáváme po lžících uvařenou kávu. Těsto musí mít konzistenci na nepečené cukroví (koule, vosí hnízda…). Dáme do lednice. Připravíme si krém: všechny ingredience dáme do misky a metličkou našleháme.
A dáme se do sestavování.
Uřízneme si potravinářkou fólii. Na ní rovnoměrně nasypeme kokos nebo kakao. Já použila namleté ořechy. (Prostě to, co máte doma). Rozprostřeme chladné těsto a rozválíme na obdélník podle velikosti banánu. Natřeme krém a položíme banán. Těstem obalíme banán a pomocí fólie utáhneme. viz obrázek. Necháme v lednici zatuhnout.
© 2017-2024 poctivachut.cz – All rights reserved