Alena Zákostelecká

Všechny recepty pro Vás připravuji, vymýšlím a vařím.

Realné fotografie

Všechny fotografie jsou mé vlastní a fotím je vždy když připravuji recept.

Dobrou chuť

Doufám, že recepty vyzkoušíte a hlavně si pochutnáte.

Bramborový salát s ředkvičkami a celerem

To jsou barvičky – jarní krása

SUROVINY

500g brambor
asi 1/2 řapíkatého celeru
svazek ředkviček
100g řeckého jogurtu
1 lžíce majonézy – viz Základní recepty
sůl, pepř

POSTUP

Brambory uvaříme ve slupce do měkka. Necháme vychladnout. Oloupeme. Očištěnou zeleninu nakrájíme na tenké plátky nebo nastrouháme na plátky.

Jogurt smícháme s majonézou, osolíme, opeříme.

Zeleninu a nakrájené brambory přendáme do mísy a promícháme s ochuceným jogurtem. Popřípadě osolíme a ještě můžeme zakápnout citronovou šťávou.

PS: Udělejte si k němu nějaké dobré masíčko viz recepty

SDÍLET RECEPT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

OBLÍBENÉ

RECEPTY

Změklý tuk našleháme s cukrem a postupně zašleháváme vajíčka. Přidáme vanilkový cukr. Přilijeme šlehačku a prošleháme. Mouku smícháme s kypřícím práškem a...
Kotletky osolíme, opeříme a obalíme v hladké mouce nebo maso nakrájíme na kostky a postupujeme stejně. V kastrolu zpěníme sádlo a cibuli...
Troubu si necháme rozpálit na 200 °C. Rozpustíme máslo. Banány rozmačkáme a pokapeme citronovou šťávou. Promícháme. Čokoládu nasekáme najemno. Mouky, cukr,...

RECEPTY