Kuřecí křidýlka

SUROVINY:

12 kuřecích křidýlek
2 lžíce kečupu
2 lžíce medu
2 lžíce sójové omáčky
3 cm zázvoru
sůl

POSTUP:

Kečup, med, sójovou omáčku a nastrouhaný zázvor smícháme na marinádu. Kuřecí křídla omyjeme, osušíme, osolíme a naložíme do marinády přes noc. Troubu rozehřejeme na 200°C. Křidélka vyrovnáme na plech. Potřeme zbytkem marinády a pečeme asi 30 – 45 min. Několikrát otočíme a během toho potřeme zbylou marinádou. Jsou vhodná i na gril.

Facebook
Pinterest
Twitter
Email
Telegram
WhatsApp

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nejnověšjí recepty
DOPORUČUJEME
Hermelín s jahodovým čatním
Čatní

Hermelín s jahodovým čatním

Do kastrolu nalijeme vody, přidáme cukr, ocet, citronovou šťávu, med, sůl, koření a nakrájenou chilli papričku najemno a necháme zavařit. Přidáme oloupanou drobně nakrájenou cibuli

CELÝ RECEPT »
INSTAGRAM @poctivachut
FACEBOOK